Profiel


Distri-Company is een service gerichte distribiteur in beveiligingsproducten. Dankzij onze grondige productkennis staan onze medewerkers garant voor een persoonlijke service.Jurgen Van Leene, zaakvoerder van Distri-Company en Peter Gatowinas, zaakvoerder van PG Security Systems hebben een verregaande samenwerking. Samen dragen we zorg voor een goede distributie van  beveiligingssystemen met als hoofdproducten Jablotron alarmsystemen en CDVI toegangscontrole. Verder verdelen we als onafhankelijk Distribiteur het Hikvision camerabewakingsgamma.
Het doorverkopen van een doos is niet ons doel. Wij staan garant voor de GROTE PLUS die als meerwaarde moet gelden voor alle service en garantie. We bieden ook een directe verbinding met onze telefonische helpdesk en een uitgebreide service FAQ via deze website.

  

Distri-Company levert uitsluitend aan Belgische beveiligingsondernemingen, groothandel, electro-technische installateurs, IT bedrijven en domotica installateurs.

 Jablotron


Jablotron exporteert wereldwijd en is een gerenommeerd fabrikant van elektronische beveiligingssystemen voor zowel de particuliere, zakelijke als automotive markt. ISO 9001 gecertificeerd en talloze malen internationaal onderscheiden op innovatief gebied is Jablotron met recht een fabrikant van topproducten. Daarnaast hebben de producten over de gehele linie een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
 


Nieuws


Nieuwe innovatie Design-line detectoren voor JABLOTRON-100


Aanbiedingen

Zoeken
Inloggen


Hieronder kunt u inloggen op onze webwinkel
 
E-mail
Wachtwoord 
      

Wachtwoord vergeten?


Heeft u nog geen account?


© 2012 PG Security Systems
Sitemap   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden