JA
60 Serie01: Kant en klare kits

02: Centrales

03: Kiezers

04: Keypads

05: Draadloze detectoren

06: Draadloze brandmelders

07: Draadloze sirenes

08: Relais modules draadloos

09: Antennes

10: Bedrade detectoren

11: Bedrade sirenes

12: Programmeerkabels

13: Accessoires voor detectoren
PROFI is een bewezen draadloos beveiligingssysteem, reeds meer dan tienduizenden gebruikers in Nederland en Belgie zijn beveiligd met het PROFI beveiligingssysteem.
Dit beveiligingssysteem wordt aanbevolen door meerdere alarmcentrales
omdat de samenstelling van alle componenten seperaat worden aangeleverd en het daarom vrijwel onmogelijk is voor inbrekers dit systeem te saboteren.
PROFI is een zeer betaalbaar beveiligingssysteem voor eindgebruikers.
 
PROFI is ontworpen om woonhuizen en kleine bedrijven te beschermen.  Profi is geschikt voor woonhuizen, alsmede winkels, kantoren en workshops, enz..  Het kan middels spraakboodschappen, brand , inbraak, noodsituaties (medisch) en andere mogelijke risico's doormelden naar mobiele telefoonnummers, vaste analoge en breedband telefoonlijnverbindingen.
 
Alarmcentrales;
Tevens is de Profi ook aan te melden bij alarmcentrale's middels het Contact ID protocol. Ook biedt het systeem domotica toepassingen ( het op afstands bedienen van apparaten zoals, aansturen van CV verwarming , verlichting, openen van garagedeuren en dergelijke,...
 
Profi is ontworpen als een draadloos systeem voor snelle en eenvoudige installatie. Ook kunt u op traditionele wijze bekabelde detectoren aansluiten. Bedrade en draadloze componenten kunnen worden gecombineerd zodat een hybride toepassing tot de mogelijkheden behoort.  PROFI is de voorloper van het latere OASIS-systeem en is vele malen internationaal onderscheiden met awards.

PROFI is een NCP gecertificeerd product

Nieuws


Nieuwe innovatie Design-line detectoren voor JABLOTRON-100


Aanbiedingen

Zoeken
Inloggen


Hieronder kunt u inloggen op onze webwinkel
 
E-mail
Wachtwoord 
      

Wachtwoord vergeten?


Heeft u nog geen account?


© 2012 PG Security Systems
Sitemap   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden