Brand is een uitermate serieuze zaak. Niet alleen het gebouw en de materieele spullen lopen gevaar, maar levens moeten bescherm worden.

Zoals voor ons hele assortiment geldt, wil Distri-Company u enkel hoogwaardige kwaliteit aanbieden en in onze keuze voor een brandmeld oplossing is dit uiteraard niet anders. Onder de vleugels van het in 2002 opgerichte SD3 bevinden zich de bedrijven FARE (opgericht in 1989) en SEFI (opgericht in 1970). Ze kunnen dan ook met recht zeggen dat ze zich al jarenlang bewijzen in deze markt. Alle producten zijn goedgekeurd volgens alle geldende EN normen en voldoen aan alle eisen die u steld bij een brand meldsysteem.
Van eenvoudige conventionele producten tot grote in netwerk functionerende intelligente systemen, SD3 levert topkwaliteit. Ze verbinden er zich toe om de hoogst mogelijke service en productkwaliteit af te leveren in lijn met de behoeften van de brandbeveiligingsbusiness.

Zoals u van Distri-Company gewend bent leveren we een uitstekende technische ondersteuning en bieden u scherpe prijzen voor het materiaal.Nieuws


Nieuwe innovatie Design-line detectoren voor JABLOTRON-100


Aanbiedingen

Zoeken
Inloggen


Hieronder kunt u inloggen op onze webwinkel
 
E-mail
Wachtwoord 
      

Wachtwoord vergeten?


Heeft u nog geen account?


© 2012 PG Security Systems
Sitemap   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden