Disclaimer

Distri-Company Bvba besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van www.distri-company.com. Het is echter mogelijk dat de inhoud van deze site verouderd, incompleet en/of incorrect is. Aan de inhoud van deze internetsite kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. Distri-Company  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade, op welke wijze dan ook ontstaan, als gevolg van de inhoud of het gebruik van deze site. Dit geldt ook voor sites waar naar wordt verwezen.

Privacy
De via deze site binnengekomen e-mail wordt vertrouwelijk behandeld door Distri-Company. De persoonsgegevens die u opgeeft, worden uitsluitend voor het doel gebruikt waarvoor u ze heeft verstrekt.

Copyright
Distri-Company behoudt het auteursrecht op de via de internetsite van Distri-Company verstrekte informatie, inclusief beeldmerken, logo's en fotomateriaal. Niets uit de teksten of grafische voorstellingen op deze site mag zonder schriftelijke toestemming van Distri-Company openbaar worden gemaakt, verspreid en/of verveelvoudigd. Gebruik van de informatie voor persoonlijke doeleinden is toegestaan.

 

Nieuws


Nieuwe innovatie Design-line detectoren voor JABLOTRON-100


Aanbiedingen

Zoeken
Inloggen


Hieronder kunt u inloggen op onze webwinkel
 
E-mail
Wachtwoord 
      

Wachtwoord vergeten?


Heeft u nog geen account?


© 2012 PG Security Systems
Sitemap   |   Disclaimer   |   Algemene voorwaarden